Week 14, Woensdag 1 April 2015

Ook deze week was de zaal op dinsdag in gebruik door de Mantel zelf en zijn de groepen van TAKE IT EASY en DON’T TAKE IT EASY op woensdagavond weer samengevoegd. Op de Vrije Dansavonden hebben we normaal gesproken geen nieuwe dansen om uit te lessen, maar omdat het nu al de derde keer is deze maand, hebben we één oude dans van vroeger herhaald en een nieuwe dans uitgelest. ‘Stroll alone Cha Cha’ hebben wij vroeger in ons oude zaaltje al eens gedanst, maar daarna nooit meer gedaan. Dus was het voor onze Take It Easy dansers weer ‘oude tijden herleven’… 😉   Hans van de Silver Stars heeft een nieuwe beginnersgroep op vrijdagavond, waar onze nieuwe dansers ook dansen, dus is het handig om dezelfde dansen te draaien. Dan pakken de dansers het nog sneller op.

De nieuwe dans is ‘Don’t look good naked’, die Hans op vrijdagavond heeft uitgelest. Een eenvoudig dansje met grappige muziek. De tekst is lachwekkend  🙂

Vandaag was Georgia jarig en ondanks dat zij iedereen wilde verrassen met taart, werd zij zelf verrast met heel veel bloemen, plantjes en cadeaus. Bedankt allemaal voor deze verrassingen en zeker voor de gezelligheid die wij iedere week weer mogen meemaken!

We hebben weer nieuwe dansers mogen verwelkomen. Een van de nieuwe dansers is een zeer jonge dame met zoveel spirit en enthousiasme. Heerlijk om iedereen zo te zien genieten!

Groetjes van Marcel, Linda en Georgia

De volgende dansen zijn vanavond gedaan:

Los Bandidos

Cumbia Semana

Virginia County Line

Closer

Texas Waltz

Reggae Cowboy

Stroll alone cha cha

Tush Push

Freeze

Contra Steppin’

Uno mas

Just another woman

Don’t look good naked – PDF

Coastin’

Single Waltz

Lord help me

Indian Summer

Waltz for a sailorman

Heaven with you

Makita

Goodtime girls

Open book

Raggle Taggle Gypsy o

Blue rose is

One step forward (Op ‘Johnny be good’)

Hillbilly girl

Neon moon

Clickety Clack

Irish Stew

We only live once

Mountain Man

The last living cowboy

Mexi-fest

Crazy over me

They call me the breeze

Tears on a highway

Old beach roller coaster

Fireball

No Mercy

Mucara Walk

Ride the river

The World

Dizzy