Week 14, Take It Easy

Dinsdag, 4 april
Ter ere van mijn verjaardag afgelopen zaterdag 1 april heb ik weer heerlijke paascakes en andere lekkernij uitgedeeld. Ik ben opnieuw ontzettend verwend door de dansers. Ontzettend bedankt allemaal! 50 is een mooie leeftijd!!!

Ik heb vanavond de nieuwe wals “Jim Reeves waltz” uitgelest. Leuke dans en herkenbare muziek, een medley van Jim Reeves nummers. De dansers hadden de dans al snel onder de knie.

‘The Music Man’, ‘Irish Stew’ en ‘Wishful Thinking’ zijn herhaald.

Marjo en ik hebben de dans ‘Nancy Mulligan’ samen gedanst. Ik was apetrots op haar, dat ze deze moeilijke dans al zo snel foutloos danst. Topper!

Woensdag, 5 april
Ook vanavond heb ik weer uitgedeeld en ben opnieuw verwend. In mijn geval is het hebben van vier dansgroepjes pure verwennerij… 😉

Het was druk vanavond. Paula en Sacha waren weer gezellig op visite. Mijn moeder was ook weer van de partij. Helaas lukt het dansen niet meer en loopt zij met een rollator en stok. Toch blijft ze mee komen en geniet van de gezelligheid van de groep. Ik had het niet verwacht, maar Joop kwam ook langs en had een bloemetje meegenomen. Alles bij elkaar heb ik een Top! verjaardag gehad de afgelopen dagen dankzij alle lieve vrienden en dansers van onze vier dansgroepen. Ontzettend bedankt allemaal!

Het programma van beide avonden is bijna gelijk. Ook deze avond is de ‘Jim Reeves waltz’ uitgelest.

We hebben weer wat oude laatjes open getrokken met de ‘Travelling Chicago Fourstep’. Toen kwam ook de ‘Barn Dance’ om een hoekje kijken. Was weer lachen!

‘Nancy Mulligan’ is vanavond in de herhaling wel uitgebreid uitgelest. Het is een ontzettend leuke dans, maar best moeilijk. Met wat extra aandacht kan iedereen hem lekker mee dansen.

Marcel had het naast zijn taak als DJ ook druk in zijn babbelhoekje…. 😉

Groetjes, Marcel & Georgia

Onderstaand de dansen van deze week:
Ah si!
Blue rose is
Red hot salsa
Jim Reeves waltz
Come dance with me
The Music Man
In dreams
Mamita
Irish stew
Lord help me
Jailhouse creole
My new life
Isn’t enough
Dance again
Happy, happy, happy
Left in the dark
Bring on the good the times
Wishful Thinkin’
Closer
Coastin’
Nancy Mulligan
Honky Tonk Angel
Flobie slide
All smiles tonight
Black Coffee
You’re gonna miss me
Some girls will
Traveling Chicago Fourstep
Moonlight madness
Barn Dabce
Zjozzy’s funk
Footloose
L.O.V.E.

1 thought on “Week 14, Take It Easy”

Comments are closed.