Week 14, Hansjes Line Dancers

Dinsdag, 4 april
Ik wilde een nieuw dansje uitlessen, maar wilde de dames niet weer een zware dans voor de voeten gooien. Ze mochten zelf kiezen uit de twee walsjes ‘Jim Reeves Waltz’ of de ‘Honky Tonk Angel’. De laatste werd het, omdat die de minste tellen heeft… 😉 De meiden hadden hem ook zó onder de knie 😀

En ineens stond Hansje voor onze neus. In de pauze hebben zij en ik samen even geoefend voor de dans “Hello Dolly”. Deze dans is ooit door Hansje uitgelest, maar sinds mijn komst is deze niet meer gedaan, omdat ik hem niet kende. Toch vroeg een van de dansers om deze dans en kwam het heel goed uit dat Hansje even langs kwam. Na de pauze hebben we hem met z’n allen gedanst. Zie hier het resultaat.

Lia en ik vierden onze verjaardagen. Ik ben weer verwend en heb geld gekregen en een kaart. Het geld doe ik in het spaarvarken dat ik van de vrijdaggroep heb gekregen geld te sparen voor de stichting ‘Red een Dier’. Van de week heb ik € 44,80 overgemaakt aan de stichting.

Vrijdag, 7 april
Na het herhalen van ‘The Music Man’ vroeg ik ook aan deze dames welke nieuwe wals ze wilden leren. En ook in de groep viel de keuze op de 24-tellen dans ‘Honky Tonk Angel’. Hij zat binnen twee tellen al in de voetjes bij de meiden 😉

Voor deze groep heb ik ook meteen ‘Hello Dolly’ even opgefrist en de dans ‘Mamma Maria’ ook.

Helaas is er voor de vrijdaggroep volgende week geen dansen in verband met ‘Goede Vrijdag’.

Groetjes, Georgia

Helaas heb ik deze week geen foto’s geschoten. Sorry…… 😳

Onderstaand de dansen van deze week:
Ah si!
The Music Man
Por ti sere
Mamma Maria
Honky Tonk Angel
Hello Dolly
Flying high
DN waltz
Cumbia semana
Blue night cha
First step
Single waltz
Texas waltz