Week 13, Woensdag 25 maart 2015

1

Omdat de zaal dinsdag weer in gebruik was door het verzorgingshuis zelf, hadden wij vanavond weer een Vrije Dansavond. Een bomvolle zaal en wij mochten ook weer een nieuw lid verwelkomen. Voor haar was het flink aanpoten, omdat er geen les werd gegeven, maar ze heeft wél de hele avond op de dansvloer gestaan. Dat noem ik nog eens een Top prestatie!

 

Onze Kees is afgelopen vrijdag 65 jaar geworden. Daarom hebben wij ook flink voor hem gezongen, al weet ik niet of Kees hier wel zo blij mee was… we kunnen goed dansen, maar zingen is wel andere koek… 😉  Maar Kees vond onze zangkunst toch wel een koekje waard. We zijn heerlijk verwend.

 

Marcel en Georgia zijn weer in de bloemetjes gezet. Onze lieve dansers waren erg blij met de oergezellige avond in de Koninklijke Schouwburg afgelopen vrijdag en als dank kregen wij een mooie mand met narcissen bloembolletjes. Tja, we hebben het heel graag gedaan en hopen dit soort fijne momenten vaker te kunnen organiseren. Door niet alleen met elkaar te dansen, maar ook andere leuke uitjes te plannen, is onze Line Dance groep een hechte club geworden. En juist ook met de dansers van andere clubs is het contact gelegd. Heerlijk wereldje, dat Country Wereldje …!

 

Omdat wij nu drie maal achter elkaar een gezamenlijke dansavond houden, door omstandigheden, zijn er geen nieuwe dansen uitgelest. Daar hebben wij vanavond toch maar even een stokje voor gestoken. Laatst bij de Golden Oldies Dansavond hebben wij een leuke kringdans geleerd, the Travelling Chicago Fourstep. Vanavond hebben wij deze dans dan ook uitgelest. We begonnen op rustige muziek, maar daarna op toepasselijke Blue Grass muziek met een lekker Up!-tempo.

 

Ook de Freeze hebben wij op Blue Grass muziek gedaan. Het verhaal en de muziek van de voorstelling van The Broken Circle Breakdown heeft ons flink te pakken gehad en wij zijn er diep van onder de indruk geraakt.

 

Voor de gevorderde dansers die afgelopen maandag bij The Wild Bunch aanwezig waren zijn Mountain Man en Girls gone Wild kort herhaald en gedanst.

 

Het was weer (ach, ik val in herhaling…  😉  ) een zeer geslaagde, gezellige avond!

 

Groetjes van Marcel, Linda en Georgia

 

 

De volgende dansen zijn vanavond gedaan:

 

Virginia County Line

Reggae cowboy

Texas Waltz

Heart of hearts

Freeze   (op Blue Grass muziek)

Contra Stepping

Bob the B

Sweet Maureen

Cumbia

Lord help me

Closer

Something in the water

Single Waltz

Caballero

Blue crying eyes

One step forward

Girls gone wild   (afgelopen maandag uitgelest)

In dreams

Travelling Chicago Fourstep

Open book

Uno mas

Raggle Taggle Gypsy o

Mexi-fest

Indian Summer

Just another woman

Feel right

The last living cowboy

Must be something

Hillbilly Girl

Neon Moon

Don’t let me down

Makita

Coastin’

Dizzy

No Mercy

Clickety Clack

All smiles tonight

Mountain Man

They call me the breeze

Fireball