Week 13, Hansjes Line Dance

Dinsdag, 28 maart
Het was heerlijk weer en de achterdeur werd snel open gezet. We hebben ‘The Music Man’ weer snel herhaald en lekker gedanst. Ik heb ‘Come Dance With Me’ nog even herhaald, want die was wat weggevaagd. Wel een leuk dansje op mooie muziek.

Er werd door enkele dansers gevraagd om de dans ‘Mamma Maria’. Deze dans heb ik niet meegenomen in de overname van Hansje. Thuis heb ik hem opgezocht op Youtube en het is inderdaad een leuk dansje op vrolijke vlotte en bekende muziek. De dance sheet en muziek heb ik inmiddels in mijn bezit, even wat oefenen en dan kunnen we hem de komende week dansen!

Enkele dames hadden het bericht gelezen van ‘Take It Easy’ over het festival van Scheveningen. Zij wilden ook graag een bijdrage leveren met de groep om het festival te kunnen laten doorgaan door het schenken van donaties. Omdat ik dit bericht helaas erg laat publiceer is inmiddels een bedrag van € 60,50 overgemaakt naar het bankrekeningnummer van het evenement. Deze donatie is door veel dansers van zowel ‘Take It Easy’ als ‘Hansjes Line Dancers’ ingezameld. Toppie!!!

Het leek mij wel leuk om een groepsfoto te maken. Een filmpje leek nog leuker met een bericht aan Hansje… het resultaat heb ik bijgesloten en is erg leuk geworden.

Vrijdag, 31 maart
Laatste dan en les van de maand. Zaterdag zou ik jarig zijn en heb paascakes en koekjes meegenomen om uit te delen. Ik was lekker vroeg en de dames van de catering waren zo lief om alles netjes uit te stallen op een schaal voor in de pauze.

We waren druk bezig met het dansen toen plots Conny haar koppie om de deur liet zien. Hansje volgde al snel….Snel… hihi. De dames dansten lekker mee en alsof ze nooit is weggeweest volgen de dansers Hansjes bewegingen weer op. Hansje probeerde de dames te stimuleren om mee te zingen met de muziek, net als bij de dinsdaggroep, maar helaas… geen koorzangeressen in deze groep. Wel zijn de dames zeer bedreven in het dansen!

In de pauze genoten we van de cake en koekjes en ben ik schandalig verwend door iedereen. Ik was overdonderd door alle cadeaus. Van Hansje en Corry heb een lekkere zondag brunch en mini high tea voor twee personen cadeau gekregen, dus Marcel en ik gaan binnenkort flink de bloemetjes buiten zetten… 😀 De dansers hadden bij Marcel geïnformeerd wat ik wilde hebben voor mijn verjaardag… Daarom kreeg ik een spaarvarkentje met geld erin om te doneren aan de stichting ‘Red een dier’ van onze gouden vriendin Corry. ‘Red een dier’ is opgezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen en dit te verdelen onder asielen in het buitenland die bepaalde dingen hard nodig hebben voor de zorg van de vele zwerfhonden en katten. Dus is het geld goed besteed 😉

Het was weer fijn en gezellig.

Groetjes, Georgia

Onderstaand de dansen van deze week:
Canadian stomp
The Music Man
Enchantment
DN waltz
Cumbia Semana
Come dance with me
Single waltz
Virginia county line
Zorba’s dance
Something in the water
Nomi
Flobie slide
Manana ce va
Open book
Sajangé

1 thought on “Week 13, Hansjes Line Dance”

  1. Dames ik ga jullie allemaal op mijn schoorsteen zetten hij is nog van 1920 dus sterk genoeg om jullie te dragen ??????

Comments are closed.