Week 10, Dinsdag 3 maart 2015

De eerste lesavond van TAKE IT EASY in de nieuwe opstelling. Dit is weer de groep als vanouds met meer aandacht voor de dansers, veel herhalen van de dansen in een rustig, aangepast tempo en natuurlijk zoals altijd weer oergezellig. Het is weer even opnieuw aftasten om aan ieders wensen te kunnen voldoen, maar volgens mij is dat wel goed gelukt. Ook hebben we weer een nieuw lid mogen verwelkomen.

We hebben er gelijk maar weer een nieuwe dans in gegooid en waren dankzij onze mooie kerkzaal en de titel van de dans gelijk in hemelse sferen met “Heaven with you”. Mooie muziek en een hele fijne dans.

Vanavond hebben we ook visite gekregen van onze goede country vrienden Jan en Ineke van de Orient Country Dancers uit Rotterdam. Ze kwamen even sfeer proeven om straks met z’n allen het dak eraf te blazen als THE WILD BUNCH lesgroep gelanceerd wordt… (dat wordt een dolle boel :))

Aan de dansen is dan ook wel te zien dat aan het einde van de avond zeer gevorderde dansen voorbij zijn gekomen. De avond is dan ook wel wat uitgelopen, maar we hebben heerlijk gedanst en weer wat bijgeleerd van Teacher Jan!

Vanavond gaat onze kersverse groep DON’T TAKE IT EASY beginnen. Altijd weer spannend en uitdagend…

Tot morgen!

Groetjes Marcel, Linda en Georgia

Deze dansen zijn vanavond gedaan:


Freeze

Virginia County Line

Heart of hearts

Honky Tonk Angel

Texas Waltz

Heaven with you

Cumbia Semana

Just another woman

Los Bandidos

Cumbia

Caballero

Smokey Places

Open Book

Coastin’

Single Waltz

Blue crying eyes

Indian Summer

Uno Mas

Wishful Thinking

Lord help me

All smiles tonight

Canadian Stomp

Dizzy

Hear my song

Fly like a bird

Bare essentials

Cry, cry, cry

Open heart cowboy

Have you ever seen the rain

Country as a boy can be

Mountain man

 

2 thoughts on “Week 10, Dinsdag 3 maart 2015”

  1. Beetje late reactie van deze kant, maar je bericht wordt zeer gewaardeerd, Jan! Wij hebben het ook enorm naar de zin gehad met jullie erbij. Een voorproefje op The Wild Bunch…;)

  2. Gisteren 3-3-2015 ’n kijkje genomen bij Take-It-Easy, we vonden het erg gezellig en vriendelijke mensen daar. Georgia kan goed uitlessen met steun van Linda en Marcel weet de knoppen precies op tijd te bedienen. Toch weer ’n paar nieuwe dansjes geleerd. Aan het einde van de les kreeg ik kippenvel door de gave muziek van Lynyrd Skynyrd, daar kan je dus ook op dansen. Verder leuk zaaltje, goed geluid en met ’n lekkere dansvloer.

Comments are closed.