Week 1, Hansjes Line Dancers

Dinsdag, 2 januari
De eerste les in het nieuwe jaar. Natuurlijk hebben we elkaar allemaal even een dikke knuffel gegeven en het beste toegewenst voor het nieuwe jaar.

Even in dansen met Ah si! en daarna een nieuwe dans… alhoewel… het is een oudje, maar totaal niet bekend. Ik zag hem toevallig vorige week voorbij komen toen ik op YouTube aan het rond neuzen was. Deze dans heet toevallig ook “Legends”, net als mijn eigen geschreven dansje. Alleen is deze dans op andere muziek geschreven. De legendarische Beatles met het nummer ‘Eight days a week”. De dans sloeg goed in en we hebben hem zelfs 3x gedaan. Dat vroeg erom op film gezet te worden, want de meiden hadden hem snel onder de knie en waren wild van de muziek 😉 Helaas is de controle van de muziek op YouTube erg streng en kan het dansje niet getoond worden… jammer…

We hebben lekker veel gedanst, zo na de vakantie. Was weer fijn en gezellig. We hebben helaas Hansje en Conny moeten missen.

Vrijdag, 5 januari
Het was een klein groepje dansers vandaag. Ook Hansje en Conny waren er vandaag helaas niet bij. De nieuwjaarswensen zijn overgebracht en we gingen direct lekker dansen.

Het nieuwe dansje was ook bij deze groep enthousiast ontvangen. We hebben hem ook drie maal gedanst.

Tot volgende week!

Groetjes, Georgia

Onderstaand de dansen van deze week:
Ah si!
Legends
Bicycle waltz
Calm after the storm
Blue night cha
DN waltz
Mamma Maria
Mamita
Por ti sere
First step
Flying high
Single waltz