Uitbreiding lessen bij Take It Easy

De lessen bij Take It Easy lopen goed. In oktober 2018 zijn we begonnen met het geven van Beginnerscursussen. Dat heeft een flink aantal enthousiaste nieuwe leden opgeleverd die zo konden instromen bij de lessen op de dinsdagavond. Het is fijn dat iedereen het zo leuk kan vinden met elkaar, maar ondanks dat de groep groeit, lijkt de zaal te zijn gekrompen… 😉 Er moest dus naar een oplossing gezocht worden. Wij hebben uiteindelijk toch gekozen om de groep te splitsen. Om de gevorderde dansers meer uitdaging in de dansen te kunnen bieden, is er vanaf mei 2019 een gevorderden lesavond opgericht op de maandagavond. Dat was voor alle dansers best even wennen. Om elkaar toch nog met regelmaat te kunnen zien, hebben we tijdens onze eerste jaarlijkse ledenvergadering afgesproken om per drie maanden een vrije dansavond te organiseren, zodat alle dansers weer met elkaar de dansvloer op kunnen gaan en lekker bij kunnen babbelen. De eerste vrije dansavond zal gehouden worden op vrijdag 26 juli en is alleen toegankelijk voor de leden van Take It Easy. Deze vrije dansavonden noemen wij het Country Café.

Omdat wij toch met regelmaat nieuwe beginnerscursussen aanbieden blijven er nieuwe leden bijkomen. De laatste cursus van juni/juli is bijna afgerond. Ook deze dansers staan te popelen om meer dansen te leren en daarom starten wij per vrijdag 6 september met een nieuwe lesavond speciaal voor beginnende Line Dancers.

Vanaf september 2019 bieden wij de volgende Line Dance lesavonden:
Iedere maandagavond, van 19.30 tot 21.30 uur – Gevorderden lesavond

Iedere dinsdagavond, van 19.30 tot 21.30 uur – Take It Easy-lesavond
(deze lesavond heeft vanaf nu een ledenstop)

Vanaf 2 september 2019
Iedere vrijdagavond, van 19.30 tot 21.30 uur – Beginners lesavond

Nieuwe aanmeldingen voor de beginners lesavond en de gevorderden lesavond kunnen doorgegeven worden via ons mailadres: info@takeiteasycld.nl

In de maand Augustus 2019 is er geen dansen. Dan hebben wij vakantie!

Groetjes,

De Commissieleden, Marcel & Georgia