Toegangskaarten Koninklijke Schouwburg

Beste dansers,
We hebben contact gehad met de organisator van de Schouwburg en daaruit is het volgende gekomen:
  • Wij gaan een lijst met namen inleveren bij de organisator van de Schouwburg, zodat iedereen van de afgesproken korting (inclusief één drankje achteraf tijdens de afterparty tot 23:00 uur) gebruik kan maken.
  • Iedereen die gereserveerd heeft kan vanaf deze week de toegangskaarten bij de Schouwburg ophalen. Bij afhalen van de kaartjes moet vermeld worden dat je bij de groep van MARCEL hoort, u wordt afgevinkt op de lijst.
  • Het is ook mogelijk de kaartjes bij aankomst voor de voorstelling af te halen, dit dient dan wel uiterlijk rond 19:00 op 20 maart te gebeuren in verband met de verwachte drukte voor de voorstelling.
  • Aankomende donderdag gaan Georgia en ik een kijkje nemen hoe en waar we de afterparty gaan houden in verband met de installatie.
 ks2

Afterparty

Voor de afterparty van een uurtje hebben we natuurlijk muziek nodig en dat is ook geen probleem maar welke muziek verwachten de mensen dat er gedraaid gaat worden?
Hiervoor hadden wij in gedachten dat iedere dansgroep (4x) een stuk of 5 verzoekjes in kan dienen per mail en als het kan met de muziek erbij (1 dans/mp3 per mail).

Reizen

Omdat parkeren in de buurt van de Schouwburg kostbaar is zijn er alternatieven. We verzamelen stipt om 18.00 uur op het perron van de RandstadRail station Voorburg ‘T Loo richting Den Haag.
Een alternatief voor mensen die niet in deze buurt wonen is vanuit Rijswijk/Wateringen met lijn 16 of 17 te reizen, je wordt dan voor de deur van de Schouwburg afgezet.
ks1

Kleding

Het zou leuk zijn als we een beetje in stijl gekleed zouden zijn. Hierbij denk ik aan een hoed of vest of een ander typisch kleding stuk wat bij de country stijl (line dance) hoort. Let hierbij wel erop dat het comfortabel moet zijn in de schouwburg, dus hoepelrokken zijn uit den boze ;).
De cowboy hoeden zijn zeker welkom tot aan de voorstelling, want tijdens de voorstelling moeten we (rekening houdend met de persoon achter u) de hoeden af zetten en op schoot houden voor de goede orde.
Hartelijke groeten van Marcel en Georgia