Take It Easy, Juli

Als mosterd na de maaltijd, maar leuk om terug te kijken op een leuke dansmaand… 😉

Maandagavond 1 juli was het rustig. Veel dansers waren al met vakantie. Wel hadden we een aantal gast dansers. Zij kenden gelukkig veel van onze dansen en enkele dansen zijn extra uitgelest. Het leuke was dat zij met een aantal dansen kwamen die wij al lange tijd niet hadden gedaan, maar wel nog erg leuk vinden… Zo heeft “Hands on my Heart” zijn herintrede gedaan en is “Waltzing Alone” weer uit de kast gehaald.

De nieuwe dans van de maand juli is ‘Nothing But You’. Een heerlijke vlotte dans die erg enthousiast is ontvangen. Ondanks het kleine groepje dansers was het erg gezellig.

Dinsdag 2 juli
Ook in deze les was de vakantieperiode merkbaar, al is deze groep wel groter in leden aantal. De nieuwe dans van juli voor deze groep is ‘Lisa From Ibiza’. Een leuk vrolijk beginners dansje geschreven door Jan van Tiggelen en Marja Urgert.

Maandag 8 juli
Nog meer gasten vanavond. Lekker gezellig en wel weer een klein clubje. Maar dat maakt niet uit, we maken er toch altijd wel een feestje van 😉

The Bomp heeft zijn herintrede gedaan. Blijft toch ook een hele leuke dans!

Dinsdag 9 juli
‘Lisa from Ibiza’ is populair in de groep. We hebben weer een oudje van stal gehaald, ‘Love Comes Around’. Oh, ja, die! Haha, blijft ook een lekker dansje.

Maandag 15 juli en dinsdag 16 juli hebben we gewoon lekker gedanst en gebabbeld met elkaar.

Maandag 22 juli heb ik er een nieuw dansje in gegooid. ‘Stuck On Me And You’. Dit is een leuke dans van choreografe Daisy Simmons. 32 tellen en lekker zwieren en zwaaien….

Vrijdag 26 juli hadden we ons eerste Country Café. Dit is de eerste besloten vrije dansavond voor alle leden van Take It Easy. Deze Country Café vrije dansavonden gaan we eenmaal per drie maanden organiseren, zodat alle leden toch nog af en toe met elkaar de dansvloer op kunnen en lekker kunnen bijbabbelen. Er zijn een aantal filmpjes gemaakt. Deze kun je bekijken op het Youtube kanaal van Take It Easy CLD:https://www.youtube.com/channel/UCOJXKbaT4wx6yvEXZHZdXog … onder video’s

Maandag 29 juli en dinsdag 30 juli waren de laatste dansavonden van het seizoen en waren de verzoekjes welkom.

We hebben weer een hele fijne en gezellige periode afgesloten. Fijne vakantie en graag tot september!

Groetjes, De Commissieleden, Marcel & Georgia