Take It Easy, Januari & Februari 2019

Zo, en nu maar eens de achterstand inhalen 😉

Januari
Het is er helaas al die tijd niet van gekomen om onze avonturen op de dansvloer op papier te zetten. Maar deze mooie en leuke momenten blijven in mijn herinnering en zal ik nu met jullie delen.

De nieuwe dans voor januari voor het eerste uurtje was “I close my eyes”. Een mooie dans van de choreografe Hazel Page en op de engels/duitse muziek van Chris Norman & Nino de Angelo. Deze dans wordt met veel passie gedanst en lekker meegezongen.

Het tweede uurtje is de dans “Leave a trace” geworden. Ook een rustige dans op de geweldige muziek van mijn favoriete band Rascal Flatts. In deze maand is ook de dans “Groovy Love” uitgeles, als bonus dans. Ik had deze dans op Facebook geplaatst en de dansers waren zo enthousiast… ik kon niet anders dan deze ook maar uit te lessen. Het werd een dolle boel op de dansvloer 😉

Februari
Voor de Februari dans voor het eerste uurtje heb ik de dans “Veneno” gekozen. Ik heb hem zelf bij Vera geleerd en vond het een erg leuke dans. De Spaanstalige muziek van Alvaro Soler is vrolijk en de dans is leuk en afwisselend en geschreven door onze eigen Ria Vos. Toch heb ik mij er wel in vergist, want zo makkelijk is hij niet. Toch hebben de dansers enorm hun best gedaan en is deze dans wel een van de vele favorieten!

Sinds wij met enkele leden van Take It Easy op de vrije dansavonden van Wijkcentrum De Bras komen, zijn de meiden laaiend enthousiast over de vele leuke dansen die voorbij komen. Als ik alles moet gaan uitlessen zijn we voorlopig volgeboekt voor de komende 10 jaar 😉 Eén van de dansen die ze helemaal geweldig vinden is “Hold your horses”…. Met aparte fratsen en grappige muziek was het de uitblinker en moest ik zwichten na vele smeekbeden… hihi. Nou, ze hebben het geweten, hoor… 😉