September 2018, Hansjes Line dancers

Week 36
Eindelijk, na 2 volle maanden konden we weer dansen en was er volop te babbelen met elkaar. Dinsdag was Conny met Hansje mee gekomen. Altijd handig die extra hulp voetjes op de vloer. Zeker na zo’n tijd zonder dansen. Ik moest van tevoren ook nog even checken of ik de dansen nog wist… 😉

Ik had besloten de eerste week geen nieuwe dansen uit te lessen. Wel hebben we de dans ‘My mother, My teacher, My friend’ flink geoefend. Voor de rest wisten de meiden de dansen nog prima en hebben we lekker veel kunnen dansen.

Hansje vond het te warm binnen en ging buiten in de frisse lucht haar eigen dansje doen 😉

Met de dinsdaggroep hebben we buiten nog een paar groepsfoto’s gemaakt. Marcel was de fotograaf en dat bracht weer een hoop lol. ‘Allemaal lachen!’: riep Marcel, waar wij met z’n allen ‘Yooo!’ terug riepen, werd dit beantwoord met ‘Yooo!’ van langs rijdende scholieren…. hihi

De vrijdag groep mocht twee nieuwe dames verwelkomen. Zij hadden al eerder aan Line Dance gedaan, dus konden ze al aardig wat dansen mee doen.

Ik had ook een mededeling in de groep gegooid voor vrijdag 5 oktober. Ik kan dan helaas geen les geven. De meiden riepen meteen om Hansje… Dat was dan afgesproken. Hansje zou samen met Conny les gaan geven.

Helemaal vergeten om met de vrijdaggroep ook een groepsfoto te maken. Dat moeten we volgende week maar doen, sorry…. (Toch nog vergeten…)

Week 37
Bij de Dinsdaggroep heb ik de dans ‘Darling stand by me’ uitgelest. Deze dans viel erg tegen en liep niet lekker. Ik heb daarom besloten deze niet verder uit te lessen.

We hebben de laatste nieuwe dansen herhaald en omdat de dans ‘My mother, my teacher, my friend’ zo populair is hebben we deze twee maal gedanst 😉

Helaas was er voor de vrijdaggroep geen dansen. Ik was ziek. Die nare griepbacteriën vallen op de gekste momenten aan, juist wanneer het je niet uitkomt… nooit eigenlijk 😉

Week 38
Ik heb maar besloten om deze maand geen nieuwe dans uit te lessen. Wel heb ik de dans ‘Blue Rose Is’  op verzoek herhaald.

Week 39
Vandaag konden de meiden weer verzoekjes indienen. We hebben aardig wat weggedanst.

Iemand kwam met de vraag of ik de dans ‘Heaven With You’ kende. Die hebben we bij Take It Easy jaren geleden gedaan. Het is een eenvoudige rustige wals op mooie muziek, dus … hebben we hem gelijk gedaan. Ik hoefde hem zelfs niet eerst uit te lessen, de meiden deden de dans meteen mee…

Groetjes, Georgia