Oktober, Take It Easy

Dinsdag 2 oktober heb ik twee nieuwe dansen uitgelest. Voor het eerste uurtje ‘Mamma Mia! Why me?’ en voor het tweede uurtje ‘I’ve been waiting for you’. De muziek van beide dansen komen uit de film Mamma Mia 2.

Dinsdag 9 oktober hebben we weer in de Maartenzaal gedanst. De groep groeit of de Maartenzaal krimpt…? 😉 De vloer staat in ieder geval flink gevuld met enthousiaste dansers.

Chester en Petra hebben ons weer bezocht en Chester heeft weer flink genoten van alle aandacht, muziek en dansen.

De nieuwe dansen zijn herhaald en ‘The Bomp’ is ook weer terug van weggeweest.

Dinsdag 16 oktober heb ik een heel oud dansje uitgelest, die de groep nog niet kende, de ‘Hucklebuck’. Leuke vrolijke oude muziek en een grappig dansje. De dansers waren er dol op!

Vanuit de Ledencommissie hebben we de ‘Verjaardagenlijst’ geïntroduceerd. Hierop kunnen de dansers aangeven wanneer zij willen uitdelen voor hun verjaardag, geheel vrijblijvend, natuurlijk. Daarbij mogen ze ook een verzoek dansje vermelden.

De ‘Go Cat Go’ is erg geliefd bij de dansers en die mocht dus niet ontbreken. Hij staat nu bekend als de ‘Marianne dans’ …. hihi.  Even een leuk fimpje… 😉

Dinsdag 23 oktober zij alle nieuwe dansen weer herhaald. We zijn al flink aan het oefenen voor 29 december het Eindejaarsfeest. Dan treedt Conny Lee op en van enkele nummers zijn wij de dansen een beetje kwijt.

Dinsdag 30 oktober was het alweer de laatste dansavond van de maand en tijd voor verzoekjes. Marcel had het er maar druk mee. Maar hij had gelukkig een assistente, Kimberley was met Margriet meegekomen en heeft Marcel geholpen met de verzoekdansen te organiseren.

Het was weer gezellig en veel te snel voorbij. Op naar de volgende dansavonden…

Groetjes, Marcel, Georgia en de Ledencommissie