Oktober, Hansjes Line Dancers

Week 40
Deze maand is de nieuwe dans ‘Mamma Mia! Why Me?’ uitgelest. Dit is een leuke vlotte dans op een muzieknummer van de film ‘Mamma Mia’. Bij de dinsdaggroep hebben we hem natuurlijk twee maal gedanst.

Heaven with you’ is ook bij Hansjes Line Dancers een favoriete wals. Tijdens de ‘Cumbia’ kon Hansje het weer niet laten en heeft de boel flink op stelten gezet met haar zangkunsten en fratsen op de dansvloer. Bea en Willy gingen compleet uit hun dak 😀

Bij de vrijdaggroep kon ik geen les geven, maar gelukkig is daar Hansje met Conny!!! Als vanouds heeft Hansje de groep weer les gegeven en ik heb gehoord dat het er weer flink aan toe ging 😉 De foto’s zeggen genoeg….

Week 41
Bij de dinsdaggroep is de wals ‘Heaven with you’ weer twee maal gedanst. Valt erg in de smaak 😉

De vrijdaggroep heeft de nieuwe dans uitgelest gekregen. Ook hier beviel de dans enorm en hebben we hem twee maal gedanst.

Rinske van de vrijdaggroep had op de Facebook pagina van Take It Easy de video gezien van de dans ‘I’ve been waiting for you’. Via de WhatsApp kreeg ik het verzoek of deze ook uitgelest gaat worden bij Hansjes line Dancers… Tja, Zo’n leuk verzoek wordt dan ook meteen met veel plezier ontvangen door mij. Voor de maand november staat deze dans dus al in de planning….

Week 42
Bij de dinsdaggroep was Willy jarig en zijn we weer flink verwend met heerlijkheden. Trees en Ruth maakten tijdens de les een eigen dansje en hadden een hoop lol 😀

Op de Facebook pagina had Soe van de Take It Easy groep een video van de dans ‘Hucklebuck’ geplaatst. Van Hansje hoorde ik dat de dinsdaggroep deze dans zeker een aantal jaren geleden heeft geleerd. En ja hoor, ik hoefde niets uit te leggen. Alsof ze hem nog wekelijks doen… 😉 De vrijdaggroep deed de dans ook zo mee en ze vonden hem wel zo leuk dat we hem twee maal hebben gedanst.

Week 43
Deze week verliep zo rustig, dat ik geen uitspattingen en bijzonderheden te melden heb… 😉

Week 44
Helaas kon de dinsdaggroep niet dansen, omdat ik mij zo beroerd voelde. Sorry meiden ….

Vrijdag was ik er gelukkig wel weer. De laatste week van de maand, al was het al november… maar de meiden hebben toch nog aardig wat verzoeknummertjes ingediend.

Groetjes Georgia

 

2 thoughts on “Oktober, Hansjes Line Dancers”

 1. Waar is deze linedanceclub? Ik heb wel belangstelling om een keer kennis te komen maken en vind linedance geweldig.
  Mijn emailadres is:m.schweig@kpnmail.nl
  Graag uw reactie.
  Met vriendelijke groet Marijke Schweig

  1. Beste Marijke, adressen en contactgegevens staan vermeld op de contactpagina. Voor de zekerheid plaatsen we deze ook in dit bericht:

   Hansje’s Line Dancers
   Palet Welzijn, Bijdorplaan 471-477, 2713 SZ Zoetermeer

   Voor de groep van Hansje’s Line Dancers in Zoetermeer kunt u gratis eerst een les bijwonen. Voor meer informatie dient u contact op te nemen met de coördinator activiteiten van Palet Welzijn.

   Contactgegevens: Palet Welzijn
   http://www.paletwelzijn.nl
   0800-93 59 456

Comments are closed.