November, Hansjes Line Dancers

Dinsdag 6 november Op verzoek van Lia heb ik de dans ‘Oh Carol’ uitgelest. Na de pauze hebben we hem voor de tweede keer gedanst.

Vrijdag 9 november heb ik op verzoek van Rinske de dans ‘I’ve been waiting for you’ uitgelest. Een hele mooie rustige dans op mooie muziek van de film Mamma Mia 2. We hebben hem daarom ook 3x gedanst 😉

Na de pauze waren we weer lekker op dreef toen er 2 schooljongens voorbij het grote raam reden. Ze keken naar binnen en bleven staan kijken. Voor de lol gebaarden wij dat ze naar binnen konden komen en tot onze verbazing deden zij dat ook. Tja, toen kon het niet anders dan dat ze een dansje mee moesten doen… na enkele pogingen dropen de jongens af en zwaaiden ons gedag. Line Dance moet je echt niet onderschatten…, maar het was wel grappig!

Dinsdag 13 november en Vrijdag 16 november zijn de nieuwe dansen opnieuw herhaald en is er met veel plezier gedanst.

Dinsdag 20 november hebben we flink wat dansen gedaan en de laatste nieuwe dans herhaald.

Vrijdag 23 november kregen we weer bezoek van de schooljongens die vorige keer ook zijn geweest. Dit keer deden ze geen moeite om mee te dansen, maar kwamen wel even gedag zeggen. Lief, hoor…

Dinsdag 27 november heb ik toch aardig wat verzoek dansen ontvangen en de meiden hebben weer lekker gedanst.

Vrijdag 30 november hebben de meiden ook wat verzoek dansen ingeleverd en José was jarig geweest, dus zijn we weer lekker verwend.

Groetjes, Georgia