Mei, Take It Easy

Het begin van de nieuwe maand betekent weer een nieuwe dans. Voor het eerste uurtje heb ik ‘Outside In’ uit gelest. Een leuk vlot kort dansje van de Britse choreografe Diana Dawson. De oorspronkelijke muziek van het nummer ‘Outside looking in’ is van Lane Turner, maar wij dansen de dans op muziek van The Music Road Pilots. Een populaire Nederlandse country band.

De dansgroep van het tweede uurtje heeft de dans ‘Sweet Hurt’ van de Nederlandse choreografe Ria Vos geleerd. Een dans van 64 tellen, geschreven op het mooie, net als de dans gelijknamige nummer van Jack Savoretti.

De groep van het tweede uurtje is op de dinsdag in de minderheid. Met Margriet, Wendy en Marjo doen we soms aparte dansen zoals Sangria, My Greek Number One, Into The Morning en In The Blood. De meiden van de voormalige dansgroep van Wil hebben ook zo hun eigen dansen zoals Hearts And Flowers, Irish Stew en My Pretty Belinda.

Dinsdag 15 mei hadden we een gezamenlijke dansavond met de woensdaggroep, omdat we woensdagavond 16 mei met een groep dansers naar de Rijswijkse Schouwburg gingen. Hier werd een optreden gegeven van country band ‘Savannah’ en de solisten Dick van Altena en Cor Sanne. ‘Back To The Country’ was een waar succes waarbij nummers werden opgevoerd van onder andere Buddy Holly, John Denver, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en vele anderen.
De dansavond op dinsdag was natuurlijk ook erg gezellig weer met z’n allen bij elkaar 😉

Het einde van de maand werd weer gevierd met twee vrije dansavonden. Dinsdag werden we flink verrast door een bezoek van Chester en Petra. Chester heeft ons weer flink vermaakt en was niet meer van de dansvloer af te krijgen…. 😉

Groetjes Georgia