Mag ik deze dans van u?

Beste dansers,

Het is leuk dat sommige dansers met voorstellen komen van dansen om uit te lessen. Daar wil ik wel iets mee doen.

Mijn Voorstel:
Het lijkt mij leuk om deze voorstellen van dansen uit te werken en in een poll (digitale enquête) op de website aan te bieden. In deze poll kunnen jullie een keuze maken. De dans met de meeste stemmen zal dan uitgelest worden. Alle aangeboden dansen worden wel geselecteerd op moeilijkheidsgraad.

Nu wil ik wel voorzichtig zijn, want om dit allemaal uit te zoeken kost mij erg veel tijd en moeite. Ik doe het graag, maar wil dit alleen doen bij voldoende animo. Daarmee doel ik ten minste op 1/3e geïnteresseerden van de beide groepen.

Ik weet ook niet of dit allemaal per week, maand of kwartaal gerealiseerd kan worden, maar we gaan het gewoon rustig aan proberen.

De regel is wel dat de voorstellen van dansjes naar mij toe gemaild worden. Dit om een wildgroei aan YouTube filmpjes op de Facebook Pagina te voorkomen 😉
Ik selecteer de voorstellen van dansjes en zal dit per periode in een poll aanbieden. Dan kunnen jullie massaal reageren 😀 .

Lijkt het je wat, laat het mij weten!

Groetjes Georgia, en Marcel natuurlijk

[democracy id=”2″]

2 thoughts on “Mag ik deze dans van u?”

  1. Alleen als je tijd hebt….ik dans gewoon mee met iedereen en dat is leuk genoeg..Ik kijk wel af en toe naar top 15 Brabant, country en non country en ook naar Line Dance Piet dan weet ik ongeveer wat ze dansen bij andere clubs.

    1. Hoi Soe, Het is leuk dat je mee denkt en met dansjes aan komt. Door een poll op te stellen hopen wij wat meer reacties van de dansers te krijgen en dansen uit te kunnen lessen die jullie zelf leuk vinden. Nu maar afwachten op reacties… 😉

Comments are closed.