Juni, Hansjes Line Dancers

Het was vrijdag 1 juni. Deze dag hebben we bestempeld als Vrije Dansmiddag van de maand mei.

Ook deze maand dansten we met hoge temperaturen. De nieuwe dans van de maand was ‘My mother, my teacher, my friend’. Mooie muziek gezongen door een jong knulletje voor de leuke dans van choreograaf Ira Weisburd.

Willy van de dinsdaggroep had thuis de dans ‘Make you stay’ geoefend en even voor de les begon hebben we die samen gedanst. Is een leuke, maar moeilijke snelle dans die ik hier niet uit les.

In de pauze willen we nog wel eens een paar dansjes doen die maar enkele dansers kennen. Deze hebben zij geleerd bij andere dansclubs.

De laatste week van de maand was het uiteraard weer vrij dansen op verzoekjes. We hebben de lessen fijn afgesloten. Velen vonden de twee maanden vakantie erg lang. Ik ook, maar zeker met die hoge temperaturen en vakantiegangers kwam dit toch wel goed uit.

September is nu erg snel in aantocht en dan gaan we er weer lekker tegenaan. Alle dansen zullen wel wat weggezakt zijn, dus lijkt het mij verstandig om zeker de eerste twee weken alle laatst uitgeleste dansen te herhalen. Dus tot volgende week!

Groetjes Georgia