Juni en Juli 2021

Yesss, na maanden afkicken mochten we eindelijk weer de dansvloer op. Natuurlijk in het wijkcentrum de Tol, want de Mantel is nog erg voorzichtig.

Wat was het fijn om elkaar weer te zien en weer lekker de benen te kunnen strekken. Op dinsdag 15 juni gingen de deuren van het wijkgebouw weer open voor de dansers van Take It Easy. De meeste dansers waren bang dat ze weer van voor af aan moesten beginnen, want na zo lang niet dansen moest alles wat we geleerd hadden wel weggezakt zijn. Nou, toch viel het wel mee. We hebben wel het een en ander herhaald, maar we pakten het allemaal snel weer op. Er is deze maand ook een nieuwe dans uitgelest. Ik heb ‘She Cares’ uitgelest. Een leuke vlotte dans van 32 tellen geschreven door choreagraaf Niels Poulsen.

In de maand juli heeft Vera de dans ‘My Bestie’ uitgelest voor onze groep. Ook een hele leuke dans op vrolijke muziek, geschreven door Colin Ghys en José Miguel Belloque Vane. Verder zijn er geen nieuwe dansen meer uitgelest.

13 juli was de trouwdag van Rob en Wil. Ze zijn uitbundig op de Take It Easy WhatsApp groep door veel leden gefeliciteerd.

Zodra de zon weer gaat schijnen krijgen Margriet en Wendy zomerprikkels en mag de Sangria niet ontbreken. Tja, en wie zegt er ‘nee’ tegen een lekker glaasje…. ? Het was zo tegen het einde van avond ook wel een hele gezellige bende…. 😉

We hebben gelukkig weer lekker kunnen dansen en elkaar weer kunnen ontmoeten. Wat corona ons verder zal brengen is een geheimpje van de toekomst. Het is zo onzeker allemaal.

Groetjes Georgia