Jaaroverzicht 2021 / 2022

In dit jaaroverzicht van september 2021 tot juli 2022 praten we je bij. In september 2021 hebben wij onze intrek genomen in de zaal van wijkcentrum “De Groene Loper” van organisatie de Woej. Een mooie grote zaal waar voorheen de Tennessee Country Line Dancers onder leiding van Dio vele jaren hebben gedanst. Dio vond het welletjes en is na dertig jaar lesgeven hiermee gestopt om zelf op ontspannen wijze met Country Line-Dance bezig te zijn😉 Omdat hij via-via had vernomen dat wij geen dans locatie meer hadden, heeft hij ons gevraagd of wij interesse hadden in de zaal. Nou, graag!!!

De eerste les was op dinsdagavond 7 september 2021. In deze periode van opvolgende lock-downs wegens corona hebben enkele dansers zich periodiek uitgeschreven bij de club. Er hebben zich ook weer nieuwe dansers aangemeld, zoals enkele dansers van de Tennessee Country Dancers en van de Eagle Rockers, de club van Vera. Vera lest ook af en toe een dans uit voor de groep. Mijn vriendinnetje Hansje, van Hansjes Line Dancers, komt gezellig met de club van Vera mee. Zo hebben we een diversiteit aan gezellige dansers gecreëerd😉 Aan de bar maakten we kennis met Nassar, een vrijwilliger van de Woej die trouw onze dansers aan de bar bedient. We worden ook enorm door hem verwent met heerlijke hapjes en mooie sieraden die hij thuis maakt.

Marcel had op een gegeven moment de beamer ontdekt en gebruikte deze om de Play-list op het scherm te kunnen tonen. Zo kan iedereen zien welke dansen er op het programma staan. Iedere les werden er nieuwe toeters en bellen op deze lijst toegevoegd van plaatjes en een klok. In de pauze kregen we leuke beelden te zien van optredens van country bands en oude filmpjes van onze ‘goede oude tijd’ in de Mantel.

Een volgende lock-down kondigde zich aan in november. We hebben nog een enkele keer in de Tol kunnen dansen, maar op een gegeven moment was het te heftig met de besmettingen en moesten we weer thuis blijven.

Pas in februari konden we weer een paar keer dansen en begin maart waren ik en Nassar geveld door corona. Daarna hebben we de lessen weer kunnen opstarten. Net als voorheen was de laatste dansavond van de maand een kleine feestavond met lekkere hapjes en verzoek nummers. Onze commissieleden verrassen ons steeds weer met heerlijke lekkernijen en werken hard om de zaal iedere dinsdagavond weer dansbaar te maken en de contributie te innen. Wat nu wel een extra uitdaging is met zoveel nieuwe gezichten… Onze toppers!

Wij zijn de afgelopen tijd en in de corona tijd helaas enkele dierbare dansvrienden verloren. Frederick, een bewoner uit de aanleunwoningen is in de corona periode helaas van ons heen gegaan. Hij kon niet mee dansen, maar zat graag met zijn vrienden Peter, Rob, Willem en Kees lekker aan de kant te babbelen en te snoepen van zijn welbekende kersen bonbons. In september hebben wij onze geliefde Peter verloren. Heel plotseling is hij uit ons midden ontnomen. Zijn favoriete dansen “Just another woman” en “Black Coffee” worden nog regelmatig gedanst met een knipoog naar onze Peter, die enorm gemist wordt.

Op 15 oktober 2021 hebben we nog een leuke demo gegeven in verpleeghuis Het Anker, waar onze mascotte en erelid Chester woonde. Hij heeft toen weer met volle teugen genoten van de muziek en we konden hem niet tegenhouden de dansvloer te betreden. Helaas is hij toen twee maanden later ook van ons heengegaan. Ook Chester wordt enorm gemist en we hebben veel foto’s en video’s van hem om met een glimlach en een traan op terug te kunnen kijken.

Dora miste haar vrienden en familie in het oosten van het land en is daarom terug verhuisd. Elly heeft helaas om medische redenen moeten stoppen met dansen.

Al met al hebben we na de bewogen Corona periode de wekelijkse lessen weer op kunnen pakken. Samen met de leden maken we er elke week weer een gezellige boel van waardoor de leden elke week trouw naar de les komen. Bedankt voor jullie aanwezigheid!

Ik hoop nu wat regelmatiger een stukje te kunnen schrijven over de avonturen van de

Take It Easy dansers 😉

Liefs, Georgia

Actie foto’s…

Juf Vera en juf Conny in actie….

Rust stand….

Commissie kanjers in actie. Onze Bep is helaas al een tijdje uit de running. Wendy, Margriet en Marjo ontbreken op deze foto’s. Die staan veelal op de dansvloer foto’s;-)

We missen….

Demo Het Anker, met onze Chester!

Dansen in het Park

1 thought on “Jaaroverzicht 2021 / 2022”

  1. Wij van de vera groep zijn in een warm groot gezin terecht gekomen, wat een lieve mensen allemaal echt waar. Ik kijk er elke dinsdag weer naar uit. Tot dinsdag weer lieve mensen.
    🤩💕🥰❤

Comments are closed.