Eindejaarsfeest 2018

Afgelopen zaterdag 29 december hebben we het oude jaar prachtig afgesloten met een heerlijk Eindejaarsfeest. De dansers van Take It Easy hebben dit feest gezamenlijk gevierd met dansers van andere clubs. We hebben allemaal enorm genoten. Ons toppertje van de avond was Conny Lee die maar liefst 3 sets heeft vol gezongen. Ondanks een beginnend griepje en keelpijn, zong zij de sterren van de hemel.

Voorbereidingen

De voorbereidingen van de avond begonnen al om 18.30 uur. Met de Commissieleden hebben we het personeel van het restaurant geholpen met opruimen en schoonmaken van de zaal. Zo konden we alles naar onze wens indelen en versieren. Het draaiboek was duidelijk en alles verliep vlotjes. We hebben inmiddels al aardig wat ervaring opgedaan en dat kwam goed uit. Conny Lee en Jan waren er ook al vroeg en Jan heeft in korte tijd alle apparatuur en de wirwar aan snoeren aangesloten.

De deur kon om 19.45 uur open en dat was wel nodig ook. De hal stond al vol met gasten. Marjo en Wil verzorgden de entree en de gasten kregen ieder een consumptiebon voor een kopje koffie of thee en een lootje. Ans had speciaal diverse cakes gebakken voor bij de koffie en thee. Die was weer overheerlijk. Wendy en Ans hebben heel wat kopjes koffie en thee geschonken 😉

We ontvingen veel eigen leden, maar ook gasten van andere clubs. Zo kwamen Poldie en Marian helemaal uit Brabant om lekker met ons mee te feesten. Ze zagen er weer geweldig uit en zijn een beroemd koppel in het Country wereldje. Ook vanavond gingen velen met hen op de foto. Een aantal meiden van The Eagle Rockers en Hansjes Line Dancers waren er ook weer bij.  Dio, de leraar van wie ik het Line Dance heb geleerd, kwam met Anneke en Mario. Drie dansvriendinnen die we hebben leren kennen in de Bras in Delft waren ook weer van de partij!

Het feest kan beginnen!

Klokslag 20.00 uur heette Marcel de gasten welkom en klonken de eerste noten van de muziek door de boxen. “Ah si!” trok meteen veel dansers op de vloer. De playlist van de gehele avond lag op de tafels, zodat iedereen kon zien welke dansen er voorbij zouden komen. Na een half uurtje was het de beurt aan Conny Lee om op te  treden. Dat heeft zij weer geweldig gedaan en de dansvloer stond vol enthousiaste fans.

Zo wisselden Conny Lee en Marcel elkaar af met de dansmuziek. In de tweede set hadden Conny Lee en ik afgesproken om een kleine workshop te geven. Ik heb in snel tempo de dans “Feeling Kinda Lonely” uitgelest. De dansers hadden de dans al gauw in de voeten zitten. De muziek ging aan, Conny Lee zong en wij dansten. Tussendoor werden er nog heerlijke hapjes en snacks uitgedeeld. Er was ook nog een loterij met een hoofdprijs…ging ons Commissielid Marjo met de prijs aan de haal 😉

Nicos en Birgit, waren speciaal voor ons weer achter de counter gedoken om onze feestgangers van drankjes en hapjes te voorzien. Ze hebben hun benen weer uit hun lijf gerend en wij zijn hen weer dankbaar voor hun enorme inzet!

Kimberley heeft echt van alles gedaan, maar hielp vooral veel achter de counter en serveerde de hapjes.

We hebben allemaal enorm genoten van het optreden van Conny Lee. Ze heeft enkele cd’s verkocht en handtekeningen uitgedeeld. Ze heeft echt veel fans hier in Voorburg.

Marcel heeft ook zijn best gedaan met het draaien van de verzoekjes. We hadden ruimte tekort op de Playlist wat helaas voor enkele dansers minder dansen opleverde. Ondanks dat heeft iedereen zich flink vermaakt en hebben we veel leuke enthousiaste reacties gekregen.

 

Einde van de avond…

Helaas kwam aan deze avond ook een einde en na “Where We’ve Been” werd de avond afgesloten. We namen afscheid van alle gasten en onze dansers. Met de Commissieleden, Conny Lee, Nicos en Birgit hebben we ons boeltje ingepakt, de zaal opgeruimd en schoon gemaakt. Vol van een geweldige avond stapten we tegen tweeën ons bedje in.

Bedankt allemaal voor een mooie dans afsluiter van 2018!!!

Groetjes van,

Marcel en Georgia

Joke, Bep, Ans, Margriet, Wendy, Wil, Marjo en Kimberley

 

Foto’s van Rob, Marcel en Conny Lee