Eerste les door Georgia

Vrijdagmiddag 23 december heb ik voor het eerst alleen les gegeven aan de groep van Hansje. Niet iedereen was aanwezig in verband met de drukte voor de komende feestdagen, maar toch was er genoeg animo. Ik heb de dans ‘Happy, happy, happy’ herhaald en verder hebben we lekker gedanst. Het is wel even wennen aan elkaar. Iedere leraar heeft een eigen manier van lesgeven en kent zijn of haar eigen groep dansers. Hansje gebruikt alternatieve termen en heeft er een eigen unieke draai aan gegeven die voor haar dansers beter te begrijpen is. Daar moet ik mij wel even in gaan verdiepen 😉

In de pauze heb ik aan de dames verteld dat hun dansgroep onder de naam ‘Hansje’s Line Dancers’ een plekje heeft gekregen op onze website. Ik zal daar regelmatig wat informatie en stukjes plaatsen. Mensen die een Facebook account hebben, kunnen worden toegevoegd aan onze geheime gesloten Facebook pagina van ‘Take It Easy’. Hansje is ook lid van onze Facebook pagina, dus kunnen zij en haar dansers nog leuk contact onderhouden met elkaar over het dansen.

Vanmiddag hebben we de volgende dansen gedaan:
Ah si!
Happy, happy, happy
Calm after the storm
DN Waltz
Flying high
Lord help me
Manana ce va
Open book
Sajangé
Until the dawn
Zorba’s dance
Canadian stomp
Freeze

3 thoughts on “Eerste les door Georgia”

  1. Georgina GOEDENMORGEN mijn woorden boek moeten ze maar vergeten en naar het jouwe goed luisteren ?? . Het gaat je echt wel lukken hoor net als ik dit bericht probeert door te sturen hoe geen idee maar het zal ons lukken fijne jaarwisseling ??

Comments are closed.