Demo’s en Workshops

Take It Easy verzorgt ook Demo’s en Workshops voor allerlei soorten feesten en evenementen. De Demo of Workshop kunnen wij geheel naar uw eigen wensen, ideeën en budget aanpassen. Neemt u gerust contact met ons op om alles uitvoerig te bespreken, wij zijn er van overtuigd dat uw feest een knaller wordt!

Voor contact kunt u ons contactformulier invullen of bellen met het telefoonnummer 06-48177198 van Georgia.

 

Voorgaande Demo’s en Workshops:

25 augustus 2016 – Workshop bij Florence De Mantel te Voorburg – Op een personeels- en vrijwilligersdag verzorgen we een workshop Line Dance


16 januari 2016 – Workshop voor Ruitervereniging Wassenaar


19 juni 2015 – Workshop bij het Maris College te Scheveningen – Hier hebben we twee groepen leraren line dance les gegeven waarna een Battle tussen beide plaats vond!


15 mei 2014 – Workshop voor Buurthuis De Landen  –  Hier hebben wij verschillende korte dansen uitgelest aan een groep enthousiaste dames. Weer een gezellige middag!

 


 

26 januari 2014 – Workshop voor een 65-ste Verjaardag  –  Hier hebben wij een dans uitgelest aan een grote groep uitzinnige dames. Hele gezellige middag!


 

16 juni 2012 – Workshop bij Voetbalvereniging SVH – Wij hebben enkele dansen uitgelest voor een gevarieerde groep dansers waarvan enkelen wel en anderen geen ervaring hadden met Country Line Dance. De workshop besloeg enkele zaterdagavonden in deze maand. Leuke en uitdagende workshop!

 


 

16 maart 2012 – Demo voor NL Doet! Bij Florence locatie De Mantel – Een leuk en gevarieerd optreden van de dansers van de dansgroepen ‘Take It Easy’, ‘Silver Stars’ en ‘The Tennessee Country Dancers’ voor de bewoners van het verzorgingshuis. Midvliet TV heeft dit vastgelegd op film. Er zijn korte opnames gemaakt van het optreden en we zijn geïnterviewd.

 


 

2012 – Workshop voor de Lionsclub in strandpaviljoen de Fuut – Leuke locatie. Bij aankomst waren de meeste aanwezigen al wat aangeschoten waardoor de danspassen een extra dimensie kregen…;)