“The Broken Circle Breakdown”

The Broken Circle Breakdown - Daniel Boissevain, Ricky Koole - fotograaf Govert de RoosOp 20 maart zal er een wel heel bijzonder evenement plaatsvinden in Den Haag. De Koninklijke Schouwburg wil u graag op de hoogte brengen van de country voorstelling van het jaar. “The Broken Circle Breakdown” vertelt het intense verhaal over liefde en verdriet dat zich afspeelt in het diepe zuiden van de Verenigde Staten. Begeleid door de Cover-Ups of Alabama leiden acteurs Daniël Boissevain en Ricky Koole u door een prachtig verhaal vol met Blue Grass en ‘American roots music’. Ze zingen en spelen nummers van o.a. Johnny Cash, Alison Krauss en Emmylou Harris. Dit geweldige theater stuk is gemaakt naar de gelijknamige film waarvan u de trailer op YouTube kunt bekijken.

The Broken Circle Breakdown‘ vertelt de intense love story tussen Elise (28) en Didier (36). Zij heeft haar eigen tattooshop, hij is een Vlaamse cowboy die banjo speelt in een bandje. Het is liefde op het eerste gezicht… al zijn de verschillen groot. Water en vuur, totaal verschillend maar toch perfect verenigbaar. De geboorte van dochtertje Maybelle maakt hun geluk compleet. Tot het noodlot keihard toeslaat en Maybelle sterft. Didier verliest zich in woede, Elise zoekt troost.

Het schuurt, het swingt, het ontroert!

In samenwerking met Line Dance vereniging “Take it Easy” willen wij u graag uitnodigen om bij deze voorstelling aanwezig te kunnen zijn. We zouden het erg leuk vinden als we met een grote groep van verschillende Line Dance verenigingen bij elkaar kunnen komen om te genieten van een mooie voorstelling en daarna een borrel te houden om zo onze gedachten uit te wisselen over onze grote passie. Er kan eventueel nog een ‘dansje gewaagd worden’. Bij een aanmelding van minimaal 50 personen kunnen we dit evenement door laten gaan dus wees er tijdig bij.

tbcb

 

Praktische informatie:

  • Prijs: €26,- voor eerste rang kaartje (beste plaatsen)
  • Inclusief drankje achteraf, gebruik van de garderobe en speciaal voor de Line Dancers een afgezette foyer
  • Mogelijkheid om met uw Line Dance vereniging de vloer te betreden

 

Aanmelden kan hieronder in het formulier!

Aanmelden verloopt als volgt:

Op onze website kunt u het reserveringsformulier invullen. Na het reserveren krijgt u van ons betalingsinstructies via de mail toegezonden. De organisatie van “Take It Easy” zal zorg dragen voor de betalingen bij de schouwburg.

Op 20 maart verzamelen wij in de hal van de Schouwburg en krijgt iedereen op vertoon van de bevestigingsmail het aantal bestelde kaarten overhandigd. Dan gaan we met zijn allen een onvergetelijke avond tegemoet.

 

 

Na reservering krijgt u een instructiemail met uitleg over de betaling en verstrekking van kaarten. Betalingen voor de gereserveerde kaarten dienen tussen 6 en 14 maart te geschieden volgens de u toegezonden instructiemail. Annuleringen kunnen tot 14 maart 2015 ingediend worden.

*Op 6 maart 2015 moeten er voldoende reserveringen zijn om gebruik te kunnen maken van de groepskorting. Indien dit niet behaald wordt zal u daarvan op de hoogte gebracht worden.