Back to the Country

Woensdag 16 mei gaan we gezellig met een groep dansers op stap. Kan niet anders zijn dan Country natuurlijk đŸ˜‰ We gaan naar de Rijswijkse Schouwburg voor een optreden van “Back To The Country”. Dit evenement wordt verzorgd door Country Band “Savannah” en solisten Dick van Altena en Cor Sanne.

Back To The Country part seven

Ook in het zevende seizoen staat de nostalgie centraal. De show is een terugreis naar de tijd toen Country en Rock & Roll gemeengoed waren en de ene hit na de andere werd gescoord. De jaren 50, 60 en 70 dus.

De band Savannah neemt u, samen met de solisten Dick van Altena en Cor Sanne (tevens gastheer) mee terug naar die onvergetelijke muzikale tijd toen liedjes nog kort en duidelijk waren en een mooie melodie hadden.

Wie wil niet de hits horen van Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Charlie Rich, Don (“Oh Lonesome Me”) Gibson, Buddy Holly, Chuck Berry, Jim Reeves, Buck Owens of The Everly Brothers?
Bijna 35 songs passeren de revue en bij een aantal krijgt u gratis muzikaal ‘onderwijs’ in de vorm van een anekdote passend bij het liedje, de artiest of componist. Alles gebracht op speelse en veelal humoristische wijze.

Back To The Country is een doordacht concept dat nu al zeven seizoenen volle zalen trekt. Na de reguliere show in de theaterzaal is er als bonus nog 30 minuten een extra optreden in de foyer van ’t theater en dat is altijd een groot feest vanwege het hoge ‘zing-maar-mee’ gehalte.

Een voorproefje…

Voor geĂ¯nteresseerden in de country band Savannah, hierbij de link naar hun website:

http://www.savannah.nl/