April, Hansjes Line Dancers

Week 14,
De nieuwe maand is ingegaan met een nieuwe dans. ‘You’re Sixteen’, is een leuke vlotte eenvoudige dans geschreven door choreografe Marja Urgert. Er is zo enthousiast op gereageerd, dat we de dans zelfs drie keer hebben gedaan vandaag.

Dinsdag hadden we twee verjaardagen in een klap. Lia was zaterdag jarig en ik zondag. Dat hebben we samen gevierd. Lia heeft heerlijke cakes en slagroomsoesjes gebakken. Om je vingers bij af te likken… jammie

In de pauze hadden Hansje en ik het over een aantal oude dansen. Toen kwam de ‘Bosa Nova’ ter sprake. Tja, de muziek staat op de tablet, dus gingen we na de pauze even checken of hij nog in onze koppies zat. Ja, hoor, en bij veel van de meiden ook. Die houden we er weer in 😉

Vrijdag had ik ook weer uitgedeeld en José heeft wat kiekjes en een filmpje van mij gemaakt 😉

Week 15
“You’re Sixteen” is herhaald bij beide groepen. Het is een dans die erg aanslaat bij alle groepen en we hebben hem ook weer dubbel gedanst 😉

Na de pauze heb ik de “Bosa Nova” opgezet en velen kenden de dans nog. Deze dans zal ook weer regelmatig voorbij komen.

Dinsdag vroeg Sonja of we de “Blue Rose Is” eens konden doen. Tja, die hebben we dan ook maar dubbel gedanst.

Vrijdag hebben Willy en Bea een les ingehaald en gelijk eens een kijkje genomen bij de andere groep. Dat is goed bevallen. Ik heb vaker aangegeven dat dansers een gemiste les bij de andere groep mogen inhalen. Dat gebeurt helaas nooit en ik hoop dat er in de toekomst wel gebruik van zal worden gemaakt 😉

Week 16
We hebben weer lekker gedanst en gelachen. In de pauze heeft Trees ons getrakteerd op heerlijke cake, omdat zij die dag jarig was.

De eerstvolgende les zal ik ‘Blue Rose Is’ goed uitlessen, want niet alle dansers kennen deze dans.

Deze week is het al wel de laatste les voor de vrijdaggroep, omdat volgende week vrijdag geen les is in verband met Koningsdag.

We hebben lekker veel verzoek dansen gedaan en in de pauze heerlijk op het terras in het zonnetje gezeten. Rinske heeft allerlei lekkers uitgedeeld, omdat zij vorige week jarig was. Zomerse taferelen… 😉

Week 17
De laatste dansmiddag van de maand. José en Nely van de vrijdag waren erbij. Het was een gezellige volle zaal en de meiden hadden er zin in. Conny stond verstopt achter José, maar haar rode lokken verraadden haar 😉 Fijn dat ze er weer eens bij kon zijn, samen met Hansje.

Iets voor de les vertelde Bea mij dat ze de dans ‘Just call me lonesome’ zo leuk vond. Gelijk maar op gezet en met een klein clubje dansten hebben we hem gedanst.

Ik had de oude verzoeklijsten doorgespit en een behoorlijke lijst samengesteld.

In de pauze heeft Conny getrakteerd. Ze is dan wel donderdag jarig, maar zo vaak kan ze ons niet bezoeken. Haar nieuwe baan neemt haar flink in beslag, maar ze heeft het enorm naar haar zin.

Na de pauze vroeg Conny of ik de muziek bij had van ‘Celtic Duo’. We hebben samen even een demo’tje gegeven en Willy heeft van ons afgekeken en lekker mee gedanst! Top!

Normaal gesproken gaat Hansje na de pauze naar huis, maar ze kon de verleiding niet weerstaan van onze bekende ‘naakte man’ en de ‘Bosa Nova’. Toen namen zij en Conny afscheid van ons.

Wij hebben nog flink gedanst. Sonja vroeg nog naar de ‘Blue Rose Is’ en met enkele andere dansers hebben we hem gedanst. Lia vroeg om die ene dans, die zomertopper van vorig jaar….Ja, we kwamen erachter…’Mamita’…

Na ‘Uno mas’ en als bonus nog extra ‘Just call me lonesome’ hebben we deze feestmiddag zeer tevreden afgesloten.

Fijne Koningsdag en vergeet zaterdag 28 april niet om lekker te komen dansen bij Theo’s Dansmiddag in het Atrium te Zoetermeer! Van 14.00 tot 17.00 uur!!!!

Groetjes, Georgia