Achterstand week 43, 44 en 45, Hansjes Line Dancers

Dinsdag, 24 oktober en vrijdag, 27 oktober
In deze beide lessen heb ik de ‘Bicycle Waltz’ uitgelest. De twee halve draaien in het begin hebben we aangepast aan twee basispassen. Door de trippel step en achterwaartse twinkel step ontstaat enige verwarring, maar door veel te oefenen komt het helemaal goed. Het is een mooie dans op nog steeds populaire muziek…

(Ik heb helaas deze week geen foto’s gemaakt… 😥  Sorry…)

Dinsdag, 31 oktober en vrijdag, 3 november
Het ‘Take It Easy’-feest is inmiddels achter de rug en veel dansers van ‘Hansjes Line Dancers’ hebben gezellig mee gefeest.

In deze lessen is de ‘Bicycle Waltz’ herhaald en hebben we weer lekker gedanst en gebabbeld.

Dinsdag, 7 november en vrijdag, 10 november
We hebben de ‘Jo ’n Jo Tango’ weer eens gedaan.

Als we een dans hebben gedaan moet ik altijd rennen naar de muziekinstallatie. Ik werk altijd met een bepaald programma en wil de tablet voor zijn als hij direct het volgende nummer wil afspelen dat op alfabetische volgorde staat. Nu kwam er ineens een mooi nummer tevoorschijn. Hansje en ik keken elkaar verbaasd aan. Wel zeer bekend, maar we konden het niet plaatsen. In ieder geval een wals…, maar welke en hoe ging die ook alweer???

Eenmaal thuis heb ik het opgezocht. De ‘My girls waltz’. Ik heb hem op YouTube afgespeeld en het is een geweldig leuk walsje.

Vrijdag hebben Hansje en ik hem er meteen in gegooid en met succes. Mooie muziek en een leuk dansje. Die houden we erin!
Ondanks dat Hansje nu zelf les heeft bij ons, blijft zij alert op de dansers om haar heen en zal de ‘juf’ nooit verdwijnen… 😉 Ik heb aan haar een enorme steun met lesgeven en leer ik nog iedere keer van haar jarenlange kennis als instructrice. Zij kent haar meiden maar al te goed en weet wie liever geen draaien maakt…

Vandaag was Marcel jarig en heb ik uit zijn naam op koek en cakes getrakteerd. Ik werd bedolven onder de felicitaties. Dank je wel, allemaal!

Groetjes, Georgia