Aangepast lesrooster 15 en 16 mei 2018 – Back To The Country

Dinsdagavond 15 mei 2018 is er een gezamenlijke lesavond voor de dansers van Take It Easy. Want… woensdagavond 16 mei 2018 gaan we naar een optreden van Back To The Country in de Rijswijkse Schouwburg! Vanaf dinsdag 22 mei tot 1 juni 2018 zal het lesprogramma geen wijzigingen kennen. De laatste lesavonden van de maand staan in het teken van de verzoekjes. Dus begin maar alvast een lijstje te maken met jouw persoonlijke favoriete dansen!

Vanaf 1 juni 2018 verhuizen we van de Maartenzaal naar de prachtige zaal ‘La Jaquette’ waar we vorig jaar ons 10 jarig jubileum hebben gevierd. Tevens zullen beide groepen op deze avond samengevoegd worden en vervalt dus de woensdagavond. Omdat de nieuwe zaal een tegelvloer heeft adviseren wij je rekening te houden met het schoeisel en mogelijk ook kleine oneffenheden in de vloer. De lestijden wijzigen niet, de lesavond begint dus om 19:15 uur en we kunnen de hulp van onze leden goed gebruiken bij het vrij maken van de dansvloer en ook bij het terugplaatsen van de tafels en stoelen aan het einde van de avond.

In de online agenda kun je de lesavonden en andere activiteiten inzien.

Back To The Country – part seven

Ook in het zevende seizoen staat de nostalgie centraal. De show is een terugreis naar de tijd toen country en rock and roll gemeengoed waren en de ene hit na de andere werd gescoord. De jaren 50, 60 en 70 dus.

De band Savannah neemt u, samen met de solisten Dick van Altena en Cor Sanne (tevens gastheer) mee terug naar die onvergetelijke muzikale tijd toen liedjes nog kort en duidelijk waren en een mooie melodie hadden.

Wie wil niet de hits horen van Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Charlie Rich, Don (“Oh Lonesome Me”) Gibson, Buddy Holly, Chuck Berry, Jim Reeves, Buck Owens of The Everly Brothers?
Bijna 35 songs passeren de revue en bij een aantal krijgt u gratis muzikaal ‘onderwijs’ in de vorm van een anekdote passend bij het liedje, de artiest of componist. Alles gebracht op speelse en veelal humoristische wijze.

Back To The Country is een doordacht concept dat nu al zeven seizoenen volle zalen trekt. Na de reguliere show in de theaterzaal is er als bonus nog 30 minuten een extra optreden in de foyer van ’t theater en dat is altijd een groot feest vanwege het hoge ‘zing-maar-mee’ gehalte.

 

Voor de leden die niet weten waar de schouwburg gevonden kan worden.

Rijswijkse Shouwburg

Generaal Spoorlaan 10
2283 GM  Rijswijk